Partners

Partners for new vehicles

Porsche Kosova SH.P.K.
Graçanicë
Llapnasellë, p.n.

Baki Automobile SH.P.K.
Prishtinë
P.n., Vëllezërit Fazliu

Ahp L.L.C.
Prizren
upishtë, Rr. Prizren - Korishë M25

Auto Mita SH.P.K.
Graçanicë
Preoc, Magj. Prishtinë-Shkup

Reforma SH.P.K.
Obiliq
Rr.Gjergj Fishta, P.n.

Delfin Auto SH.P.K.
Graçanicë
Llapnasellë

Mercom Company SH.P.K.
Prishtinë
20/3, Fazli Grajçevci

Kosova Motors J.S.C. SH.A.
Graçanicë
Preoc, p.n.

Auto Kaçandolli SH.P.K.
Prishtinë
Z.Industriale

Auto Shtëpia Siqani
Prishtinë
p.n., Brigadat e Rinisë

Autotrade SH.P.K.
Graçanicë
Llapnasellë, Magj. Prishtinë - Ferizaj

Hyundai Auto SH.P.K.
Prishtinë
Veternik

M Group L.L.C.
Prishtinë
Gjergj Balsha,Nr.221

Luxury Auto SH.P.K.
Prishtinë
Magj.Prishtinë- Ferizaj, Km 3

N.P.SH. Allmakes Global Services
Gllogoc
Korroticë e Epërme, Parku i Biznesit

Partners for used vehicles

Auto Sherreti SH.P.K.
Prishtinë
Magj. Ferizaj - Prishtinë nr.10

A.S. Alberti SH.P.K.
Prishtinë
Çagllavicë, Magjj. Prishtinë - Ferizaj , p.n.

Auto Sallon Endriti SH.P.K.
Prishtinë
Laplje Selo, p.n.

Auto Trimi SH.P.K.
Prishtinë
Magj. Prishtinë- Ferizaj km3

N.T.P. Auto - Buca
Ferizaj
Ferizaj, Magjistralja - Ferizaj Prishtinë

Erber SH.P.K.
Prizren
rr. Tirana P.n.

N.T.P. KosovaLimo-s
Ferizaj
Prelez i Jerlive

iDrive SH.P.K.
Obiliq
rr. Hasan Prishtina, P.N.

Auto Sallon Ylli SH.P.K.
Prishtinë
Zona Kadastrale Livadhet

N.T.P. Auto Lami
Lipjan
Konjuh, , Magj. Lipjan-Prishtinë

Partners for real estate

Dukagjini Invest
Prishtinë
Lagjja Lakrishte

Pozhegu Brothers SH.P.K.
Prishtinë
Lagjia e Muhaxherëve - Sarajet e Matit (blloku 2,3,4,5)- Froni I Matit (blloku B10, B12, C23)

Delta Invest
Prishtinë
Qendër(afër shkolles Mihal Grameno) objekti D3 & 34

Prima Construction SH.P.K.
Prishtinë
Linda 6,7,8,9,10 Fushe Kosove dhe Linda Premium Objekti A dhe B Prishtine

Lirimi & ACL
Prishtinë
Lagjja Mati 1, Rr. Ndu Perlleshi

Albing BE SHPK
Prishtinë
Rr. "B" - Residio 4 dhe 5 dhe Emshir Residio 6

Miri SHPK
Fushë Kosovë
Rr. "C" - Mati 1 - Ob. A,B,C,D

Model Slovenia Invest
Prishtinë
Lagjja Emshir/Kalabria Objekti B1/6, B2/6, B3/6, B4/6 dhe B5/6

Ceni Construction
Gjilan
Lagjja Arbëria ish Dragodan dhe Vip Tower Aktash

Art Construction
Prishtinë
Lagjja e spitalit Obj.10

Ceni Company
Gjilan
"ARKatana - Luxory 3"

NSH Abrashi M.A.
Gjakovë
rr. Haxhi Zeka

Dukagjini SH.P.K.
Pejë
Lagjja Puhovci, Qendra

Elkos
Ferizaj
Afer ETC Shoping Center

4A - Pika
Prishtinë
Luxury Green Apartments dhe Pika Exclusive - te Xhambazët

Prime Group Construction SH.P.K.
Prishtinë
Veterrnik, Prime City

Koral Invest SH.P.K.
Prishtinë
Veternik (afer Albi Mall)

3B Project SH.P.K.
Prishtinë
Lagjja Mati 1, Objekti D

Swiss Invest SH.P.K.
Gjilan
Blloku A dhe B - Livadhet e Arapit

Nderimi SH.P.K.
Prishtinë
Ferizaj - Lagje me shtëpi, P

BNT
Fushë Kosovë
rr. Besa Besë

United SH.P.K.
Fushë Kosovë
rr. Dardania

Vëllezërit Borovci SH.P.K.
Gjilan
Kompleksi Fidanishtja Obj. 2,3,4

Idea Invest
Ferizaj
Lagjja e re

Union Invest SH.P.K.
Ferizaj
Te gjykata themelore

Aresko
Prishtinë
Mati 1

MT Construction SH.P.K.
Prishtinë
Rruga C

Euro Invest SH.P.K.
Prizren
Qender

Safari Group SH.P.K.
Prishtinë
Mati 2

Rinesa SH.P.K.
Fushë Kosovë
Fushë Kosovë

Raf II SH.P.K.
Prizren
Prizren

Real Bau SH.P.K.
Klinë
Klinë

Hab Inxhiniering
Gjakovë

Blloku L.L.C.
Gjakovë

Vellezerit Sopi SH.P.K.
Prishtinë
Eurolina Bllok 1, 2, 3

Partners for equipment

N.T.P. Yesspharma
Prishtinë
rr. Ferid Curri,Nr.5 Lokali 10 Arbëri

Man Truck & Bus Kosova - Kmg L.L.C.
Graçanicë
Magj. Prishtine-Ferizaj Km 7

Segment Kosova SH.P.K.
Prishtinë
Veternik, Magj. Prishtinë- Gjilan, Km. I-rë

N.SH.T. Madekos Medical
Prishtinë
rr.test

N.T.P. Allianz
Prishtinë
Veternik Kom.EXDC-3 Hyrja 8 nr.2

GET - Green Energy Technologies
Prishtinë
Mbreti Genc, Prishtine

SunVolta Energy SH.P.K.
Prishtinë
rr. Vicianum C2.2, Arberi - Prishtine

Rata Solar Energy
Prishtinë
rr. Perroi i Njelmt nr.3, Prishtine

Proel EU
Prishtinë
Rr.Muharrem Fejza Mati 1, Prishtinë

Muqa Solar Company
Prishtinë
Prishtine

Future Energy Solution L.L.C.
Prishtinë
Rruga B, 156, Prishtinë

Elen Solar
Prishtinë
Bedri Shala p.n. Prishtine

Voltera
Prishtinë
Prishtine