Raiffeisen Leasing për vitin e dytë me radhë vazhdon të përkrahë “Ramë Lahaj International Opera Festival"

Raiffeisen Leasing Kosovë vazhdon të mbështesë Rame Lahaj International Opera Festival, për vitin e dytë me rradhë. Festivali paraqet njërën nga ngjarjet më të rëndësishme kulturore në vend, ku përvec pasurimit të jetës kulturore, ky festival synon zbulimin, zhvillimin dhe përkrahjen e talentëve të rinj.

 

Festivali ka filluar me 21 korrik dhe do të vazhdojë deri më 31 korrik 2022.