Campaign for commercial real estate - Non-resident clients Aug-Dec 2023

I'm interested

Ofertë lizingu për Diasporën e Kosovës!

Blej lokal afarist në Kosovë dhe financohu përmes kampanjës së përbashkët ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

✅ Financim deri në 70% të cmimit të banesës
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite
✅ Interes preferencial                                                                                                    ✅ Sigurimi i banesës me çmim preferencial
✅ Vlerësimi i pronës - Falas
✅ Pa hipotekë shtesë

Application for this campaign has ended!

Leasing Calculator

This calculator is for illustrative purposes only and does not include administrative costs and asset insurance costs. For more detailed information about the leasing terms please contact us at 038/222 222 ext. 340/341 to schedule an appointment with one of our sales agents.