Kampanjë për lokal afarist - klientë jo-rezidentë Gusht-Dhjetor 2023

Jam i/e interesuar

Ofertë lizingu për Diasporën e Kosovës!

Blej lokal afarist në Kosovë dhe financohu përmes kampanjës ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

✅ Financim deri në 70% të cmimit të blerjes
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite
✅ Interes preferencial     

✅ Sigurimi i banesës me çmim preferencial
✅ Vlerësimi i pronës - Falas
✅ Pa hipotekë shtesë

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!