Kampanjë për lokal afarist - klientë rezidentë Gusht-Dhjetor 2023

Jam i/e interesuar

Blej lokal afarist dhe financohu përmes kampanjës ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

✅ Financim deri në 75% të cmimit të blerjes
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 15 vite
✅ Interes preferencial 

✅ Sigurimi i banesës me çmim preferencial
✅ Vlerësimi i pronës - Falas
✅ Pa hipotekë shtesë

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!