Kampanjë për banesa - klientë jo-rezidentë Gusht-Dhjetor 2023

Jam i/e interesuar

Ofertë lizingu për Diasporën e Kosovës!

Blej banesë në Kosovë dhe financohu përmes kampanjës së #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

✅ Financim deri në 80% të cmimit të banesës
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite
✅ Interes preferencial     

✅ Sigurimi i banesës me çmim preferencial
✅ Vlerësimi i pronës - falas
✅ Pa hipotekë shtesë

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!