Kampanjë për vetura të reja ndërmjet Raiffeisen Leasing dhe Raiffeisen Insurance Broker - Gusht-Dhjetor 2023

Jam i/e interesuar

Blej veturë të re dhe financohu përmes kampanjës së përbashkët ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

 

✅ Financim deri në 80% të cmimit të veturës
✅ Afati i lizingut deri në 6 vite
✅ Kasko me çmim preferencial
✅Interes preferencial

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!