Kampanjë për lokal afarist për resident të Republikës së Kosovës - Qershor 2022

Jam i/e interesuar

Blej lokal afarist me pagën tënde dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing

 

✅ Financim deri në 75% të cmimit të banesës

✅ Pa hipotekë shtesë

✅  Kohëzgjatja e lizingut deri në 15 vite

✅ Interes preferencial

✅ Vlerësimi i pronës -  Falas

✅ Këshillim profesional për blerje të pronës-Falas

 

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!