Kampanjë për lokal afarist për mikro biznese - Shkurt 2023

Jam i/e interesuar

Ofertë për Mikro biznese!

Blej lokal afarist për nevoja të biznesit dhe financohu përmes Raiffisen Leasing

 

✅ Financim deri në 75% të cmimit të banesës

✅ Pa hipotekë shtesë

✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite

✅ Interes preferencial

✅ Vlerësimi i pronës -  Falas

✅ Këshillim profesional për blerje të pronës-Falas

 

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!