Kampanjë për banesë për bashkatdhetarë të diasporës së Kosovës - Shkurt 2023

Jam i/e interesuar

Ofertë për Diasporën e Kosovës!

Blej banesë në Kosovë dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing

 

✅ Financim deri në 80% të cmimit të banesës

✅ Pa hipotekë shtesë

✅  Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite

✅ Interes preferencial

✅ Vlerësimi i pronës -  Falas

✅ Këshillim profesional për blerje të pronës-Falas

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!