Kampanjë për banesë për resident të Republikës së Kosovës - Shkurt 2023

Jam i/e interesuar

Blej banesë dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing

 

✅ Financim deri në 90% të cmimit të banesës

✅ Pa hipotekë shtesë

✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 25 vite

✅Interes preferencial

✅ Vlerësimi i pronës -  Falas

✅ Këshillim profesional për blerje të pronës-Falas

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu te kampanja