Kampanjë për individë dhe mikro biznese për vetura të reja - Nëntor 2022

Jam i/e interesuar

✅ Financim deri në 80% të cmimit të veturës

✅ Pa kolateral shtesë

✅Interes preferencial


✅ Afati i lizingut deri në 6 vite

 

Mënyra e aplikimit

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu te kampanja