Kampanjë për lokal afarist - Mikro biznese Gusht-Dhjetor 2023

Jam i/e interesuar

Ofertë lizingu për Mikro biznese!

Blej lokal afarist për nevoja të biznesit dhe financohu përmes kampanjës së përbashkët ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

✅ Financim deri në 75% të cmimit të blerjes
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite
✅ Interes preferencial     

✅ Sigurimi i banesës me çmim preferencial
✅ Vlerësimi i pronës - Falas
✅ Pa hipotekë shtesë

Aplikimi për këtë kampanjë ka përfunduar!