Kampanjë për vetura të perdorura ndërmjet Raiffeisen Leasing dhe Raiffeisen Insrance Broker - Gusht 2023

I'm interested

Blej veturë të përdorur dhe financohu përmes kampanjës së përbashkët ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

 

✅ Financim deri në 80% të cmimit të veturës
✅ Afati i lizingut deri në 5 vite
✅ Kasko me çmim preferencial
✅Interes preferencial

Application for this campaign has ended!

Leasing Calculator

This calculator is for illustrative purposes only and does not include administrative costs and asset insurance costs. For more detailed information about the leasing terms please contact us at 038/222 222 ext. 340/341 to schedule an appointment with one of our sales agents.