Campaign for commercial real estate - Micro Business clients Aug-Dec 2023

Jam i/e interesuar

Ofertë lizingu për Mikro biznese!

Blej lokal afarist për nevoja të biznesit dhe financohu përmes kampanjës së përbashkët ndërmjet #raiffeisenleasingkosove dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovo

✅ Financim deri në 75% të cmimit të banesës
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 10 vite
✅ Interes preferencial                                                                                                    ✅ Sigurimi i banesës me çmim preferencial
✅ Vlerësimi i pronës - falas
✅ Pa hipotekë shtesë

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu në faqe