Lista e kategorive dhe partnerëve

Partnerët për automjetet e reja

Partneret
Qyteti
Adresa
Porsche Kosova SH.P.K.
Graçanicë
Llapnasellë, p.n.

Baki Automobile SH.P.K.
Prishtinë
P.n., Vëllezërit Fazliu

Ahp L.L.C.
Prizren
upishtë, Rr. Prizren - Korishë M25

Auto Mita SH.P.K.
Graçanicë
Preoc, Magj. Prishtinë-Shkup

Reforma SH.P.K.
Obiliq
Rr.Gjergj Fishta, P.n.

Delfin Auto SH.P.K.
Graçanicë
Llapnasellë

Mercom Company SH.P.K.
Prishtinë
20/3, Fazli Grajçevci

Kosova Motors J.S.C. SH.A.
Graçanicë
Preoc, p.n.

Auto Kaçandolli SH.P.K.
Prishtinë
Z.Industriale

Auto Shtëpia Siqani
Prishtinë
p.n., Brigadat e Rinisë

Autotrade SH.P.K.
Graçanicë
Llapnasellë, Magj. Prishtinë - Ferizaj

Hyundai Auto SH.P.K.
Prishtinë
Veternik

M Group L.L.C.
Prishtinë
Gjergj Balsha,Nr.221

Luxury Auto SH.P.K.
Prishtinë
Magj.Prishtinë- Ferizaj, Km 3

N.P.SH. Allmakes Global Services
Gllogoc
Korroticë e Epërme, Parku i Biznesit

Partnerët për automjetet e përdorura

Partneret
Qyteti
Adresa
Auto Sherreti SH.P.K.
Prishtinë
Magj. Ferizaj - Prishtinë nr.10

A.S. Alberti SH.P.K.
Prishtinë
Çagllavicë, Magjj. Prishtinë - Ferizaj , p.n.

Auto Sallon Endriti SH.P.K.
Prishtinë
Laplje Selo, p.n.

Auto Trimi SH.P.K.
Prishtinë
Magj. Prishtinë- Ferizaj km3

N.T.P. Auto - Buca
Ferizaj
Ferizaj, Magjistralja - Ferizaj Prishtinë

Erber SH.P.K.
Prizren
rr. Tirana P.n.

N.T.P. KosovaLimo-s
Ferizaj
Prelez i Jerlive

iDrive SH.P.K.
Obiliq
rr. Hasan Prishtina, P.N.

Auto Sallon Ylli SH.P.K.
Prishtinë
Zona Kadastrale Livadhet

N.T.P. Auto Lami
Lipjan
Konjuh, , Magj. Lipjan-Prishtinë

Partnerët për patundshmëri

Partneret
Qyteti
Adresa
Dukagjini Invest - WTC
Prishtinë
Lagjja Lakrishte

Pozhegu Brothers SH.P.K.
Prishtinë
Lagjia e Muhaxherëve - Sarajet e Matit (blloku 2,3,4,5)- Froni I Matit (blloku B10, B12, C23)

Model Slovenia
Fushë Kosovë
Qendër(afër shkolles Mihal Grameno) objekti D3 & 34

AL Trade Center
Prishtinë
Linda 6,7,8,9,10 Fushe Kosove dhe Linda Premium Objekti A dhe B Prishtine

Lirimi & ACL
Prishtinë
Lagjja Mati 1, Rr. Ndu Perlleshi

Partner & Dervisholli ING
Prishtinë
Rr. "B" - Residio 4 dhe 5 dhe Emshir Residio 6

B & S Group
Prishtinë
Rr. "C" - Mati 1 - Ob. A,B,C,D

Model Slovenia Invest
Prishtinë
Lagjja Emshir/Kalabria Objekti B1/6, B2/6, B3/6, B4/6 dhe B5/6

Alb Petrol - Alb Dizajn
Prishtinë
Lagjja Arbëria ish Dragodan dhe Vip Tower Aktash

Konak
Prishtinë
Lagjja e Muhaxherëve dhe Veternik

Simzir SH.P.K.
Prishtinë
Mati 1, Rr. Ndu Perlleshi

Art Construction
Prishtinë
Lagjja e spitalit Obj.10

ARKatana
Gjilan
"ARKatana - Luxory 3"

Dijari SH.P.K.
Vushtrri
rr. Haxhi Zeka

Dukagjini SH.P.K.
Pejë
Lagjja Puhovci, Qendra

Elkos
Ferizaj
Afer ETC Shoping Center

4A - Pika
Prishtinë
Luxury Green Apartments dhe Pika Exclusive - te Xhambazët

BP-Homes Invest
Prishtinë
Lagjia Qershija

Prime Group Construction SH.P.K.
Prishtinë
Veterrnik, Prime City

Partnerët për pajisje

Partneret
Qyteti
Adresa
N.T.P. Yesspharma
Prishtinë
rr. Ferid Curri,Nr.5 Lokali 10 Arbëri

Man Truck & Bus Kosova - Kmg L.L.C.
Graçanicë
Magj. Prishtine-Ferizaj Km 7

Segment Kosova SH.P.K.
Prishtinë
Veternik, Magj. Prishtinë- Gjilan, Km. I-rë

N.SH.T. Madekos Medical
Prishtinë
Rr. Holger Pedersen

N.T.P. Allianz
Prishtinë
Veternik Kom.EXDC-3 Hyrja 8 nr.2