Misioni dhe Vlerat

Per t’u kujdesur për misionin dhe vlerat, Raiffeisen Leasing Kosovo L.L.C. ndjek parimet e përcaktuara në Kodin e Mirësjelljes së grupit RBI (Raiffeisen Bank International - Vjenë).

Misioni

Ne e transformojmë inovacionin e vazhdueshëm në përvojë të shkëlqyer për klientin.

Vizioni

Të jemi grupi më i rekomanduar për shërbime financiare më 2025.

Vlerat e Korporatës

  • Bashkëveprimi
  • Proaktiviteti
  • Mësimi
  • Përgjegjësia