Kampanjë për individë - vetura të reja dhe të përdorura -Qershor 2022

Jam i/e interesuar

Blej veturë të re apo të përdorur dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing

 

✅ Financim deri në 90% të cmimit të veturës

✅ Pa kolateral shtesë

✅  Kohëzgjatja e lizingut deri në 6 vite
 

 

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu te kampanja