Kampanjë ndërmjet Auto Sallon Trimi dhe Raiffeisen Leasing Kosovë

Jam i/e interesuar

Kushtet e kampanjës:

 

✅ Interes preferencial

✅ Financim deri në 80% të cmimit të veturës

✅ Pa kolateral shtesë
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 5 vite

✅Regjistrimin e parë falas për çdo veturë,

 

Mënyra e aplikimit

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu te kampanja