Kampanjë per vetura të përdorura

Jam i/e interesuar

Shko tek faqja!

Zgjedh veturën tuaj të preferuar dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing Kosovë

Kampanja është e vlefshme për persona privat dhe biznese Mikro në gjithë territorin e Kosovës

 

 

✅ Interes preferencial

✅ Financim deri në 80% të cmimit të veturës

✅ Pa kolateral shtesë
✅ Kohëzgjatja e lizingut deri në 5 vite


 

Mënyra e aplikimit

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu te kampanja